Ez a cikk Neked szól, ha még nem próbálkoztál lágytojás főzéssel, mert még csak most lépsz az önálló háztartás útvesztőjébe vagy Neked, ha eddig még nem sikerült egy igazán finom lágy tojást főznöd. Valahol mindenkinek el kell kezdeni, és kezdjük az alapoknál, a konyhai jártasságok terén, így jöjjön a TOJÁS, abból is a sokak szerint legnehezebb: a lágytojás.
Fogadjunk, hogy az első gondolatod ez volt a címet olvasva:
„Ugyan már lágy tojás! Azt mindenki tud csinálni! Beteszem a vízbe, kiveszem és kész”
De biztos, hogy olyan egyszerű ez? Próbáltál már igazán jó lágy tojást összehozni? Aminek a fehérje is megfelelő állagú és a sárgája is folyós, de úgy krémesen és selymesen? Sokan vallják, hogy a tökéletes lágytojás elkészítéséhez egy dologra van szükség: csodára 😀 Van benne valami, mert sokszor csak másodperceken múlhat a végeredmény.
…a blog elköltözött, kattints ide: www.nagybetuselet.hu
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: