Így olvaszd ki a fagyasztott ételeket biztonságosan és még energiát is spórolhatsz!

Éhesek vagyunk, mindjárt vacsoraidő, de a kaja vagy az alapanyagok valamelyike még a mélyhűtőben dekkol.

Ilyenkor kikapjuk, irány a mikró olvasztó funkciója. A végén már feladjuk és magasabb fokozatra kapcsolunk, aminek a következtében ha húsról van szó, akkor a széle elkezd megfőni, gusztustalanul megbarnul, de a belseje meg még fagyos. Bosszantó.

Az sem elhanyagolható tényező, hogy ha egy húst több mint 6 percen keresztül mikrózunk, akkor az elveszti B12-vitamin tartalmának a felét.

Sokszor volt már szó arról, hogy az ételek és alapanyagok kiolvasztásának a legjobb módja, ha a fagyasztóból egyenesen a hűtőbe tesszük, majd kifejtem, hogy miért.

…a blog elköltözött, kattints ide: www.nagybetuselet.hu

Címkék:
Tovább a blogra »