Csirkecomb, héjában sült krumplival és sárgaborsó dhallal

Az előző krumplis cikkben említettem, hogy bár november van, mégis van új krumplink (ráadásul ingyen jutottunk hozzá, mert a tavalyi krumpli kicsírázott héját vetettem el).

Nagyon szeretjük parázsburgonyaként elkészítve.

Íme bevetésben, az egyik vacsoránk, még aznap, mikor kiszedtük az első adag ingyen krumplit a földből:

 

 

Emlékeztek a cikkre, amiben leírtam, hogy nálunk én tálalom az ételt?

Utána volt, akitől megkaptam, hogy “Miért, a többiek nem tudnak szedni maguknak vagy sajnálom tőlük az ételt?” Meg, hogy nem ehetnek annyit szegények, mint amennyit szeretnének” 😀 Olvassátok el, hogy miért én tálalok és ez miért jó, hogyan működik:

…a blog elköltözött, kattints ide: www.nagybetuselet.hu

Címkék: ,
Tovább a blogra »