Nagybetűs Élet

Csirkecomb, héjában sült krumplival és sárgaborsó dhallal

Az előző krumplis cikkben említettem, hogy bár november van, mégis van új krumplink (ráadásul ingyen jutottunk hozzá, mert a tavalyi krumpli kicsírázott héját vetettem el).

 

Nagyon szeretjük parázsburgonyaként elkészítve.

 

Íme bevetésben, az egyik vacsoránk, még aznap, mikor kiszedtük az első adag ingyen krumplit a földből:

 

 

Emlékeztek a cikkre, amiben leírtam, hogy nálunk én tálalom az ételt?

 

Utána volt, akitől megkaptam, hogy “Miért, a többiek nem tudnak szedni maguknak vagy sajnálom tőlük az ételt?” Meg, hogy nem ehetnek annyit szegények, mint amennyit szeretnének” 😀 Olvassátok el, hogy miért én tálalok és ez miért jó, hogyan működik:

 

…a blog elköltözött, kattints ide: www.nagybetuselet.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!