Nagybetűs Élet

Pulled Pork – de mi már csak szaftos malacnak hívjuk

Ha ezt megkóstolod, lehet, hogy többet nem is eszel hamburgert!

Nekünk is az egyik kedvencünk az amerikai konyha eme klasszikusa. Mikor valakinek arról beszélek, hogy amerikai konyha, akkor egyből látom a tekintetén, hogy tudja-e, miről beszélek. Ha igen, akkor felcsillan a szeme, és máris órákig tudnánk dumálni róla, de legtöbben ilyenkor csak kétkedően néznek, hogy „amerikai konyha? Van olyan? Hamburger és kfc csirke? Gyorséttermi kaja? Vagy a nappalival egybenyitott konyhára gondolnak.

…a blog elköltözött, kattints ide: www.nagybetuselet.hu

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Monty says:

    Többször is nagy sikerrel elkészítettem a receptetek száraz pácos verzióját egy apró csavarral. Mivel szeretem a slow cook irányzatot, így kipróbáltam, vajon milyen lesz a pulled pork, ha marha lassan “sütöm”.
    Zseniális lett, csak ajánlani tudom, próbáljátok ki, érdemes. Az egyetlen különbség a fent írtakhoz képest, hogy a sütőt 85-90 Celsius fok közé állítva 9-11 órán keresztül párolom a húst. Az időtartam alvás függvényében változik, mert mindig éjszakára rakom be.

    Annyi kérdésem lenne, hogy mivel 2.5-3Kg-os darabokat szoktam egyszerre megcsinálni, hogy lehessen belőle fagyasztani is, nincs megfelelő eszközöm a második, kérges verzióra. Esetleg fáklyával meg lehet valahogy csinálni a kérget ilyen nagy darab hús esetén, hogy élvezhető legyen a minősége?
    Előre is köszi a választ!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!