Hogyan lehet egy darab csirkéből egy öttagú családnak 3 étkezése? Erről szól a ma esti bejegyzés.
David (19) bejött egyik este a konyhába, és naivan megkérdezte: “Á, húslevest főzöl? Azt úgy kell, hogy beteszed a húst meg a zöldségeket és főzöd?” – „Hát nem egészen…”- válaszoltam, és ha már így alakult, akkor elkezdtem Ádámnál és Évánál az egész sztorit. Nem véletlenül. Hiszen jövőre egyetemre megy – erről szól az egész blog -, és jó lenne ha egyre több mindent megértene, hogy hogyan lehet a konyhában varázsolni kevés pénzből.
…a blog elköltözött, kattints ide: www.nagybetuselet.hu
Így van! Mi ezért használjuk fel a sült csirke csontjait is másnap alaplé vagy húsleves főzésre!
A főzőműsorokban láttam,hogy acsotokat/kicsontozás után,ha főtt,ha nyers/megsütik sütőben barnára és ezzel inditják aleves vagy szósz készítését!Sokkal ízgazdagabb lesz!