A burgonya lesz a mai témánk, vagy a krumpli, tájnyelven: krumpedli, kolompér, kompér, kolompír, korompér, krompér, grulya, földialma, svábtök vagy pityóka, tudományos neve: Solanum tuberosum (forrás: Wikipédia). Most már ezt is tudjuk!

Olcsó és finom ételek alapanyaga: a krumpli
Nem véletlenül ezt választottam a mai bejegyzés témájának, ugyanis már annyit emlegettem a blogon a MI rakott krumplinkat, hogy mivel ma ismét megörvendeztetem a családot vele (mert ne felejtsük el, hogy akciós a krumpli és a tojás, valamint a lángolt kolbász még ma estig…), így amíg a krumpli fő a kuktában, megosztom veletek a receptet.
Mert ezt tényleg a legjobb, ami egy krumplival történhet!
…a blog elköltözött, kattints ide: www.nagybetuselet.hu
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: